200 g Voita

2 dl Sokeria

3 Kananmunaa

2 tl Vanilliinisokeria

2 tl Leivinjauhetta

3 dl Vehnäjauhoja

 

Kaakao-osioon lisäksi;

2 – 3 rkl Kaakaojauhetta

3 rkl Kuohukermaa

 

- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

- Lisää kananmunat yksitellen hyvin välillä vatkaten.

- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vähitellen taikinaan hyvin sekoittaen.

- Erota taikinasta 1/3 ja lisää siihen siivilöity kaakaojauhe ja kerma.

- Laita taikinaa kerroksittain voideltuun jakorppujauhotettuun kakkuvuokaan. Aloita ja lopeta vaalealla taikinalla. (tee 2 kaakao-raitaa)

- Paista uunin kesitasolla 175 asteessa n. 50 minuttia

tiikerit-normal.jpg