200 g Voita
2 dl Sokeria
3 Kananmunaa
2 tl Vanilliinisokeria
2 tl Leivinjauhetta
3 dl Vehnäjauhoja
Kaakao-osioon lisäksi;
2 – 3 rkl Kaakaojauhetta
3 rkl Kuohukermaa
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.
- Lisää kananmunat yksitellen hyvin välillä vatkaten.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vähitellen taikinaan hyvin sekoittaen.
- Erota taikinasta 1/3 ja lisää siihen siivilöity kaakaojauhe ja kerma.
- Laita taikinaa kerroksittain voideltuun jakorppujauhotettuun kakkuvuokaan. Aloita ja lopeta vaalealla taikinalla. (tee 2 kaakao-raitaa)
- Paista uunin kesitasolla 175 asteessa n. 50 minuttia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.