5- vuotis syntymäpäiville leivottu kakku. Pohjana on 6 munan perus sokerikakkupohja. Välissä on suklaa- ja mansikkatäytettä. Pinta on parsipaania ja koristeet on valmistettu sokerimassasta sekä marsipaanista ja suklaasta.
Mansikkatäyte;
250 g mansikoita
2 ½ dl mansikkakermaa (Valio)
½ prk rahkaa tai appelsiinituorejuustoa
½ dl vaniljakreemijauhetta
(2 rkl sokeria)
Soseuta mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeria tarpeen mukaan.
Suklaatäyte;
2 – 2 ½ dl Flora Vispiä tai vispikermaa
100 g vaniljarahkavalmistetta (Sunnuntai)
130 g suklaata
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljarahkavalmiste. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai liedellä vesihauteessa. Lisää vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Molemmat täytteet on hyvä levittää pohjan päälle melko pian, jottei ehdi jähmettyä ennen aikojaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.