Tämä äitienpäiväkakku on jo parin vuoden takaa. Tein kakun ilman sen kummempaa suunnittelua.
Pohjalla on 4 munan kakkupohja. Välissä hedelmätäyte. Kakku on täytetty kuten prinsessakakku, eli keskellä on paksulti täytettä, jolloin kakusta tuli puolipallo. Kuorrutuksena on marsipaani ja koristeet ovat myöskin marsipaania, yksityiskohdat suklaasta.
Hedelmätäyte;
250 g (ilman lientä) säilykepersikoita sokeriliemessä
½ prk (á 175 g, ilman lientä) mandariinilohkoja sokeriliemessä
2 dl vispikermaa
100 g sitruunarahkavalmistetta (Sunnuntai)
n. ½ dl vaniljakreemijauhetta
Valuta säilykepersikoista ja -mandariineista liemi. Säästä osa siitä kostutukseen. Soseuta hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon sitruunarahkavalmiste, hedelmäsose ja vaniljakreemijauhe. Levitä heti kostutetun pohjan päälle.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.