Minulta tilattiin raikas kermakakku työkaverin läksiäisiin. Niinpä otin ja tein työtä käskettyä. Tässä kakussa on mango-persikkatäyte;

Mango-persikka täyte

 

3 liivatelehteä
200 g mangotuorejuustoa
1 prk persikkaa valutettuna
1 prk flora vispiä
sokeria ja vaniljasokeria oman maun mukaan
tilkka mangon lientä

 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Soseuta valutetut persikat.

Vaahdota vispikerma ja lisää joukkoon tuorejuusto, persikkasose sekä sokeri.

Kuumenna tilkka hedelmälientä ja sulata liivatelehdet nesteeseen. Valuta ohuena nauhana massaan kokoajan sekoittaen.

 

Kakku on kostutettu laimennetulla persikkaliemellä ja kuorrutettu flora vispillä.

Koristeena on käytetty krokanttia, sokerikuorrutteesta tehtyjä kukkasia, sokeripalloja sekä suklaakuvioita.

 

37095_4671503459044_786112094_n-normal.j