Sain tehtäväkseni leipoa täytekakun syntymäpäiville. Tämä kakku on siis leivottu ja täytetty eilen, ja kuorrutettu sekä koristeltu tänään - luovutuspäivänä.

Välissä on "omasta päästä" sovellettu hedelmätäyte;

reilu 4 dl vispikermaa (itse käytin flora vispiä)

1 pkt Viola appelsiini tuorejuustoa (200g)

1 tlk säilykepersikkaa (n.240g)

1 tlk säilykepäärynää (n.230g)

1 dl vanilliinikreemijauhetta

- valuta hedelmistä sokeriliemi, ja käytä se kostutukseen.

- soseuta hedelmät

- vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää hedelmäsose, tuorejuusto ja vanilliinikreemijauhe. Sekoita tasaiseksi. Levitä heti kostutetun pohjan päälle.

 

Kuorrutuksessa olen käyttänyt flora vispiä ja koristeet on valmistettu sokerimassasta.

526872_10200242051187433_1307806122_n-no

482736_10200242052187458_1475922996_n-no

487931_10200242052867475_2065393749_n-no

57908_10200242052747472_647753666_n-norm