Sain tehtäväkseni leipoa täytekakun syntymäpäiville. Tämä kakku on siis leivottu ja täytetty eilen, ja kuorrutettu sekä koristeltu tänään - luovutuspäivänä.
Välissä on "omasta päästä" sovellettu hedelmätäyte;
reilu 4 dl vispikermaa (itse käytin flora vispiä)
1 pkt Viola appelsiini tuorejuustoa (200g)
1 tlk säilykepersikkaa (n.240g)
1 tlk säilykepäärynää (n.230g)
1 dl vanilliinikreemijauhetta
- valuta hedelmistä sokeriliemi, ja käytä se kostutukseen.
- soseuta hedelmät
- vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää hedelmäsose, tuorejuusto ja vanilliinikreemijauhe. Sekoita tasaiseksi. Levitä heti kostutetun pohjan päälle.
Kuorrutuksessa olen käyttänyt flora vispiä ja koristeet on valmistettu sokerimassasta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.